PRESENTKORT
Lite info om hur vi hanterar presentkort på salongen

Knappen nedan är en länk till konsumentverkets regler om hantering av presentkort


-Presentkort säljes på plats i salongen under salongens öppettider: Måndag-Onsdag 10-18.
Notera att runt högtider och semestertider så kan öppettiderna variera. Kontakta alltid den du vill köpa presentkortet från om du vill vara säker på att den är på plats.
-Alla är egna företagare på salongen så det är viktigt att du köper presentkort hos just den personen som behandlingen sedan ska bokas hos. Om företaget du köpt presentkotet hos inte längre hyr in sig på vår salong så är det hos det företaget på dess nya plats som ditt presentkort gäller och inte på själva salongen.
-Betalning sker via Swish hos oss.
-18-års gräns gäller på våra behandlingar vilket innebär att om en minderårig ändå skulle få ett presentkort så kommer behandling att nekas. Bokas tid i förälders namn och och det visar sig att minderårig dyker upp på behandlingstiden så kommer hela beloppet för bokad behandling debiteras
och behandling nekas.
Frågor & Svar:
Hur länge gäller mitt presentkort?
I ett år, om inget annat står angivet på kortet. Kontrollera giltighetstiden noga.
Kan jag byta mitt presentkort mot kontanter?
Nej, det kan du inte.
Gäller ångerrätt på presentkort?
Ångerrätt gäller ej på presentkort.
Får jag kontanter tillbaka om jag handlar för mindre än kortet är värt?
Nej, det får du inte. Pengarna finns kvar på presentkortet, och du får handla upp dem vid nästa köptillfälle. Om kortets giltighetstid går ut förlorar du alltså dina pengar.
Kan jag köpa något som är dyrare än summan på kortet?
Det är aldrig några problem. Du får alltid köpa något som är dyrare och lägga till mellanskillnaden.
Får jag ett nytt presentkort om jag tappar det?
Nej. Presentkort är ju en värdehandling precis som kontanter. Har du tappat en 500-lapp eller ett presentkort är det samma belopp du förlorar. Även om du har kvar ett kvitto med kortnummer och summa gäller inte det. Presentkortet är nämligen en värdehandling och utan den värdehandlingen kan du inte kräva att få handla för beloppet som finns på kvittot.
Kan jag förlänga giltighetstiden på kortet?
Nej det kan du inte.
Är jag garanterad en tid som passar mig när jag vill?
Vi kan inte garantera att våra lediga tider passar alla. Tänk på att alltid boka en tid i god tid för att garanterat få en tid. Presenkortet har en giltlighetstid på 1 år och under denna tid finns garanterat någon ledig tid för behandling.
Man kan inte komma på 1 vecka innan tiden går ut att man vill använda och kräva en tid om det ej finns ledigt. Alla våra lediga tider finns på bokadirekt.