NAGLAR
Nedan finner du lite mer info om de olika behandlingarna vi erbjuder inom naglar.
GELÉ /POLYGEL
Våra nagelterapeuter jobbar med Gelé av märkena Inveray, NUD & Victoria Vynn  samt Polygel av märket Just Nails.
Gelé/polygel förlängning eller förstärkning är för dig som vill ha långa och/eller väldigt hållbara naglar. Priset varierar beroende på design.
Grundpris är 950kr för nytt set & 775kr för återbesök.
Extra: Glitter/nagel 5kr, Ombre/fade per nagel 10kr, Fransk per nagel 20kr.
Alla priser hittar du under menyfliken "PRISLISTA"

BIAB - BUILDER IN A BOTTLE
BIAB (Builder in a Bottle) är en lite mjukare & flexiblare gelé än en vanlig byggelé men starkare & lite tjockare än gellack. Denna appliceras på din naturliga nagel utan förlängning.  Denna behandling är för dig som vill ha en kortare nagel men tycker att gellack är för tunnt & mjukt eller att gelé blir för tjockt och klumpigt. BIAB är för dig som tycker att gellack inte håller.
Pris för Dekorationer tillkommer:
Swarovskikristaller 5kr/sten
En BIAB behandling tar ca 60 min.
Pris: 650kr för hellackat & 675kr för fransk lackning.

GELLACK
Våra nagelterapeuter lackar även gellack på naturlig nagel. Denna behandling är en manikyr med gelélack som är mycket hållbart men ändå flexibelt och känns naturligare än gelé. Gellack är för dig som inte vill ha så långa naglar och en naturligare känsla fast med ett lack som håller ca3-5 veckor (hållbarhet beror på livsstil och kan variera).
Vi arbetar med gellack av märkena Lilly Nails, NUD, Victoria Vynn, Inveray & Semilac. Basen vi använder för styrka är lite tjockare, starkare & hållbarare än de äldre traditionella gellacksbaserna som många salonger fortfarande använder. Den har dessutom en extra bas med glasfiber i för extra hållbarhet.
En gellacksbehandling tar mellan 45 min-75min och kostar 550kr för hellackat och 575 kr för fransk lackning.